Inge van Hunnik

Inge van Hunnik (1963) werkt als gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit voor bureau De Vertrouwenspersoon.

Inge heeft een achtergrond in de reclame- en filmwereld om vervolgens dertien jaar lang als HR-specialist, coach en opleidingskundige in de Financial Service Industrie te werken.

Zowel het werken met mensen in een dienstverlenende rol, als het luisteren naar (leer)vraagstukken en het ontwikkelen van (leer) programma’s, is een belangrijke rode draad in haar werkzame leven.

In beide rollen hanteert Inge haar opleidingskundige- en coachende achtergrond.

Door medewerkers inzicht te laten verkrijgen in hun eigen waarden en talenten kun je ze helpen met het eigen gedrag te toetsen en prioriteiten te stellen.

Na het opzetten van een trainingsbureau binnen een detacheringsorganisatie heeft Inge in 2017 besloten om als zelfstandige verder te gaan.

Hierbij is Inge betrokken in (team-)verandertrajecten binnen de overheid, het uitrollen van (e-) learning programma’s. Bij bureau De Vertrouwenspersoon is zij niet alleen inzetbaar als vertrouwenspersoon, maar ook als lid en secretaris van klachtencommissies. Inge is aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVvV)

Wat haar als persoon kenmerkt is charisma, bruggenbouwer, empathie en integriteit.

Wat haar als professional kenmerkt is een luisterend oor, analytisch vermogen, aanpakken, een combinatie van werken op hoofdlijn en detail alsmede resultaatgerichtheid.

Inge van Hunnik

Hoe kan ik u helpen?