Over ons

De ervaring van De Vertrouwenspersoon zit niet in de datum van oprichting van het bedrijf (2011). Onze ervaring is juist de reden van oprichting van onze organisatie met als doel onze opgebouwde expertise, kennis en ervaring op het gebied van ongewenste omgangsvormen en integriteit in te zetten voor een sociaal veilige omgeving om in te werken, te leren en te ontspannen.

De directie wordt gevormd door Freek Walther en Jeanette Jager. Na jaren van intensieve samenwerking hebben zij gekozen voor synergie, door hun veelzijdige kennis en ervaring te bundelen. Samen met hun team van gecertificeerde vertrouwenspersonen, gedragsdeskundigen, (organisatie)psychologen, MfN registermediators en arbeidsjuristen staan zij voor u klaar.

De Vertrouwenspersoon opereert landelijk en werkt uitsluitend met professionele en gekwalificeerde medewerkers. De vertrouwenspersonen die verbonden zijn aan De Vertrouwenspersoon zijn ervaren gecertificeerde vertrouwenspersonen, die over diverse aanvullende expertises en competenties beschikken. Daarnaast beschikken wij over arbeidsjuristen, gedragdeskundigen en (organisatie) psychologen, die ook gespecialiseerd zijn op het gebied van sociale veiligheid en integriteit binnen de context van werk, sport en onderwijs. Ons team is daardoor in staat om in diverse sectoren met verschillende problematiek adequaat en passend te adviseren en te begeleiden.

Onze opdrachtgevers

Hoe kan ik u helpen?