Opleidingen en nascholing

Wij bieden de volgende basisopleidingen en bij- en nascholingen aan. Voor elke opleiding en training geldt, dat ook in-company tot de mogelijkheden behoort. De Vertrouwenspersoon is erkend als instelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO), en brengt voor haar opleidingen en trainingen geen BTW in rekening. Daarnaast is onze basisopleiding voor vertrouwenspersonen geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVvV). De deelnemer ontvangt, na afronding van de opleiding, een bewijs van deelname. Na het succesvol doorlopen van de centrale toetsing en het assesment, welke door een extern examenbureau wordt afgenomen, ontvangt de deelnemer een officieel erkend certificaat. Heeft u vragen? Neem even contact op, wij beantwoorden uw vragen binnen twee werkdagen.

Basisopleidingen

Onze basisopleidingen bieden wij tegen een concurrerend tarief aan. De opleiding wordt verzorgd door docenten, die zelf iedere dag actief zijn als externe registervertrouwenspersoon. Zij zijn in staat de aangeboden theorie doorlopend te verrijken met waargebeurde casussen die zij zelf hebben behandeld.

Bij- en nascholing

Voor het behoud van de registratie als registervertrouwenspersoon is het volgen van bij- en nascholingen verplicht. Wij bieden een compleet pakket aan. Een greep uit onze trainingen.

Opleiding en scholing voor onderwijspersoneel

De Vertrouwenspersoon heeft hierin een specialisme ontwikkeld. Ook het regionaal organiseren van de onderstaande trainingen is, op verzoek, vaak mogelijk.

Hoe kan ik u helpen?