Opleidingen en nascholing

Wij bieden de volgende basisopleidingen en bij- en nascholingen aan. Voor elke opleiding en training geldt, dat ook in-company tot de mogelijkheden behoort. De Vertrouwenspersoon is erkend als instelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO), en brengt voor haar opleidingen en trainingen geen BTW in rekening. Daarnaast is onze basisopleiding voor vertrouwenspersonen geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVvV). De deelnemer ontvangt dus, bij succesvolle afronding van de opleiding, een officieel erkend certificaat. Heeft u vragen? Neem even contact op, wij beantwoorden uw vragen binnen twee werkdagen.

Basisopleidingen

Onze basisopleidingen bieden wij tegen een concurrerend tarief aan. Ook bij de driedaagse opleiding tot vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen wordt het onderdeel ‘juridische aspecten’ verzorgd door een ervaren jurist.

Bij- en nascholing

Om de persoonscertificering te behouden, is het volgen van bij- en nascholingen verplicht. Wij bieden een compleet pakket aan. Een greep uit onze trainingen.

Opleiding en scholing voor onderwijspersoneel

De Vertrouwenspersoon heeft hierin een specialisme ontwikkeld. Ook het regionaal organiseren van de onderstaande trainingen is, op verzoek, vaak mogelijk.

Hoe kan ik u helpen?