Frank Hazewinkel

Frank is sinds 2018 als freelancer verbonden aan organisatie De Vertrouwenspersoon.

Frank is een ervaren professional op het gebied van hulpverlening en coaching. Vanuit een stevige basis als senior maatschappelijk werker is Frank vanaf 1985 werkzaam geweest bij verschillende bedrijven als uitvoerend hulpverlener en heeft hij diverse managementfuncties bekleed. Daarnaast is Frank actief geweest als hogeschooldocent en supervisor.

In oktober 2009 heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht en vanuit dit bedrijf voert hij diverse functies uit voor particulieren, overheid en bedrijven. Actuele rollen en taken zijn onder andere die van; gecertificeerde Externe Vertrouwenspersoon, Post-trauma hulpverlener, Bedrijfsmaatschappelijk werker, Coach/Supervisor en docent op het vlak van communicatiegerichte trainingen.

Frank hanteert als uitgangspunt dat in principe ieders verhaal het waard is, gehoord en overdacht te worden. Hij is nieuwsgierig, stelt luisteren boven oordelen en probeert waar mogelijk een dialoog tot stand te brengen. Maar Frank hanteert ook een pragmatische en resultaatgerichte werkwijze en streeft naar bruikbare oplossingen die recht doen aan alle betrokkenen.

U kunt contact opnemen met Frank via 088-1119910 of hazewinkel@devertrouwenspersoon.nl.

Hoe kan ik u helpen?