Jos Jonker

Jos Jonker is gecertificeerd vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit. Hiertoe heeft hij de basisopleiding en diverse specialisatietrainingen gevolgd. Daarnaast neemt hij op regelmatige basis deel aan intervisiebijeenkomsten met vakgenoten. Jos is als gecertificeerd vertrouwenspersoon aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) en begeleidt organisaties met het actief uitdragen van het beleid Ongewenste Omgansvormen en Integriteit.

Jos heeft een achtergrond in HR. Hij werkt sinds 2015 vanuit zijn eigen bedrijf als HR-manager/adviseur en hij is NOBCO gecertificeerd coach. Vanuit zijn HR- praktijk werkt hij vaak in projecten die te maken hebben met duurzame inzetbaarheid en organisatieveranderingen. Als coach begeleidt hij coachees op het gebied van balans en ontwikkeling.

Jos heeft gewerkt voor zowel profit als non-profit organisaties, maar heeft zich de laatste jaren gefocust op organisaties met een meer maatschappelijk belang, zoals overheid, onderwijs, zorg. Als HR-adviseur heeft hij bij het Sociaal werkvoorzieningschap veel aandacht besteed aan thema veilig en plezierig werken.

Jos is gedreven, no-nonsense, geduldig en beschikt over een natuurlijke rust. Hij is toegankelijk en kan vanuit een empatische grondslag kritische vragen stellen en wanneer van belang op een veilige manier confronterend spiegelen. Verder is Jos betrokken en analytisch. Hij zoekt graag samen met medewerkers naar wat voor hen de juiste route is.

Hoe kan ik u helpen?