Jeroen Zweerts

Jeroen Zweerts (1969) is eigenaar van bureau ‘Word wie je bent’, en als freelancer betrokken bij bureau ‘De Vertrouwenspersoon’.

Jeroen is bij het bureau ‘De vertrouwenspersoon’ opgeleid als externe vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen. Hij is, na het volgen van de opleiding, aangesloten bij en gecertificeerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVVV).

Vanuit zijn HR achtergrond wordt Jeroen regelmatig ingezet om duurzame inzetbaarheid en arbeidsvreugde te verbeteren binnen profit en non-profit organisaties. Deze ervaring sluit goed aan bij zijn werkzaamheden als externe vertrouwenspersoon.

Als trainer/docent is Jeroen sinds 2016 aangesloten bij het kenniscentrom en opleidingsinstituut “Hoog gevoelig heel gewoon”. Dit instituur helpt professionals in het onderwijs en de zorg om hooggevoeligheid te (h)erkennen en als kwaliteit te benutten.

Daarnaast heeft Jeroen sinds 2004 een eigen praktijk als haptotherapeut in Zwolle. Hij biedt mensen een persoonlijk leertraject aan vanuit een haptonomische benadering. Hier kunnen levens- en loopbaanvragen aan de orde komen. Daarnaast begeleidt hij mensen bij het omgaan met ingrijpende veranderingen en verzorgt hij workshops en trainingen om mensen meer in balans te krijgen. Zijn begeleiding is erop gericht dat mensen zichzelf beter leren kennen en keuzes maken die bij hun passen. Met andere woorden: wat er van nature is, ruimte geven. Betrokken, invoelend, luisterend en geduldig zijn woorden die bij hem passen.

Jeroen Zweerts

Hoe kan ik u helpen?