Herman Tuning

Herman Tuning (1961) is als freelancer en gecertificeerd vertrouwenspersoon verbonden aan bureau ‘De Vertrouwenspersoon’.

Herman heeft een bestuurlijke achtergrond en heeft tot 2018 als wethouder gewerkt, 8 jaar in de gemeente Haarlemmermeer en 4 jaar in de gemeente Weesp. Daarvoor heeft hij gewerkt als Arbeidskundig adviseur bij diverse organisaties, vooral op het gebied van reïntegratie van arbeidsongeschikten. Hier gaf hij onder andere trainingen aan arbeidsdeskundigen.

In 2019 is Herman ook gestart als vertrouwenspersoon, zowel op het gebied van ongewenste omgangsvormen als integriteit. Hiertoe heeft hij de basisopleiding en diverse specialisatietrainingen gevolgd, zowel op het gebied van ongewenste omgangsvormen als integriteit. Daarnaast neemt hij op regelmatige basis deel aan intervisiebijeenkomsten met andere vakgenoten, dit met het oog op kunnen reflecteren op eigen handelen en delen/leren van elkaars kennis en deskundigheid.

De passie van Herman is om de directe leefwereld van mensen zichtbaar beter te maken, in al zijn facetten. Hij werkt vanuit een respectvolle houding naar mensen en weet als geen ander complexe vraagstukken te ontrafelen en partijen bij elkaar te brengen. Hij doorbreekt graag vastzittende, moeilijke situaties. Vriendelijk, rustig maar doortastend zijn voor zijn persoonlijkheid passende woorden, bij hem staat de mens altijd voorop.

Hoe kan ik u helpen?