Arnold van der Garde

Arnold van der Garde is gecertificeerd vertrouwenspersoon op het gebied van Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit. Hiertoe heeft hij de basisopleiding en diverse specialisatietrainingen gevolgd. Daarnaast neemt hij op regelmatige basis deel aan intervisiebijeenkomsten met vakgenoten. Arnold is als gecertificeerd vertrouwenspersoon verbonden aan Bureau De Vertrouwenspersoon en aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV). Arnold begeleidt organisaties met het actief uitdragen van het beleid Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit.

Arnold werkt met individuen, gezinnen, teams en organisaties in verandering. Dat doet hij als coach, counsellor, procesbegeleider, onderzoeker, vertrouwenspersoon en toezichthouder. Arnold heeft een achtergrond in de consultancy en heeft bij veel verschillende (internationale) organisaties opdrachten vervuld.

Arnold is tevens als onderzoeker lid van de Landelijke Klachtencommissie Ongewenst Gedrag van de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

Hoe kan ik u helpen?