Marianne Dijkhuizen

Marianne Dijkhuizen heeft een achtergrond in algemeen- en PO&O management bij verschillende organisaties in diverse branches. Haar gespecialiseerde kennis is terug te herleiden in de economisch-juridische kant van bedrijfsorganisaties en van daaruit heeft Marianne zich ontwikkeld in verschillende aspecten van communicatie waaronder conflictmanagement, preventie en coaching.

Sinds 2001 is Marianne werkzaam geweest in de branche van mediation. Aanvankelijk was zij algemeen directeur van een landelijke franchiseorganisatie, Mediators Collectief, voor zelfstandige NMI mediators. Vervolgens is zij zelf als MfN Register Mediator en Externe Vertrouwenspersoon aan de slag gegaan.

Marianne is als externe vertrouwenspersoon aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVVV) en begeleidt organisaties bij het actief uitdragen van het PSA- beleid, zowel preventief als reactief. Als externe vertrouwenspersoon is haar insteek vooral oplossingsgericht waarbij ruime aandacht wordt besteed aan goed luisteren en doorvragen om zoveel mogelijk te achterhalen wat de werkelijke essentie van de melding is. Om vervolgens tesamen met de melder te beschouwen en te plannen wat de meest gepaste aanpak zou kunnen zijn.

Daarnaast is Marianne actief als MfN registermediator (arbeidsgerelateerde conflicten) en zeer ervaren in conflictanalyse en interventies.

Hoe kan ik u helpen?