Adélka Vendl

Adélka Vendl is verbonden aan De Vertrouwenspersoon als trainer. Daarnaast is zij onze expert op het gebied van de psychologische aspecten van ongewenste omgangsvormen.

Adélka is arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij heeft een didactische aantekening en is reeds vijftien jaar werkzaam als trainer en adviseur. Sinds elf jaar is zij directeur van Vendl Opleiden en Ontwikkelen.

Sinds 2008 verzorgt Adélka opleidingen voor vertrouwenspersonen, voornamelijk bij de politie. Daarnaast is zij lid van toonaangevende klachtencommissies waaronder de Klachtencommissie Ongewenst Gedrag van de VNG, doet zij onderzoek naar ongewenste omgangsvormen, en is zij betrokken bij de professionaliseringsslag van de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen door midden van deelname aan werkgroepen.

Adélka is expert in de provocatieve gespreksvoering. Zij is dan ook niet de juiste trainer voor vertrouwenspersonen die achteroverleunend de jaarlijks verplichte punten willen verdienen. Maar als je op zoek bent naar een balans tussen lachen, leren en een vleugje confrontatie, dan zit je bij haar goed.

Adélka Vendl

Hoe kan ik u helpen?