Opleiding provocatief coach/psycholoog

Coachen of hulpverlenen is een prachtig vak. Je mag dichtbij mensen komen en als je hun ziet groeien dan is dit super bevredigend. Loopt het lekker, dan ga je tevreden naar huis.
Maar soms worden weloverwogen adviezen niet opgevolgd en is de veranderbereidheid laag. Clienten willen een oplossing, maar zien hun eigen aandeel niet.
Provocatief coachen is doorbraken creëren; doormiddel van omgekeerde psychologie, warme humor en uitdaging beweeg je clienten tot inzichten en ander gedrag.

Het instituut Vendl werkt samen met de KU Leuven en studenten aan de universiteit Utrecht om haar opleiding tot de top van Nederland te laten horen.

Wij leren je om je zo veilig te voelen dat je de methode durft in te zetten.

 

Programma:

  • Jouw cliënten beter in actie, uzelf meer vrijheid;
  • Een duurzame manier van coachen die beklijft;
  • Versnelling en verrijking in gesprekken;
  • Echt beweging creëren;
  • Verbetering coach-client relatie;
  • Omgekeerde psychologie;
  • Je coachingsvaardigheden op hoog niveau.

 

’Wat je doet, is het protest van mensen naar boven halen door te heulen met de vijand: hun slechte zelfdestructieve gedrag. Humor is het tovermiddel, maar je lacht de mensen niet uit, je lacht samen om de dingen waar ze zichzelf mee dwarszitten.Dán ontstaat er echt beweging.’

Als je verder durft te gaan in spannende momenten creëer je sneller een doorbraak. Door provocatief te coachen komt er meer lucht en ruimte in het gesprek, ervaar je meer plezier samen met de cliënt en schiet uw creativiteit omhoog. Daardoor hou je energie over voor meer klanten en help je klanten beter en sneller. Geen gesleur of last van weerstand want daar maakt u korte metten mee. Je bent beter geoutilleerd voor allerlei soorten clienten en jouw coachingsvaardigheden gaan er stappen op vooruit. En als laatste, het is een groot persoonlijk ontwikkeltraject voor iedere coach, dat krijgt je er gewoon gratis bij :).

Hoe kan ik u helpen?